När man spelar golf så gäller det ju att ha en bra putter och det är därför jag kollar på putters online för jag funderar nämligen på att köpa en ny putter för jag behöver bli bättre på att putta har jag märkt så jag tänkte hårdträna puttning nu framöver och det första jag ska göra är att köpa en ny putter. Eventuellt kan det bli aktuellt med att boka tid för custom fitting för att få hjälp med att hitta rätt. Jag har inga problem med att slå långt i alla fall och det är ju en bra egenskap men det hjälper ju inte om man inte kan putta för då går det ju dåligt i alla fall så det är något som jag måste bli bättre på känner jag och det kommer jag säkerligen bli också om jag tränar lite på det för jag brukar alltid bli bättre på något som jag har bestämt mig för att bli bättre på och jag är säker på att det här med att slå en putt i hålet inte är något undantag för hår svårt kan det vara.