Jag vet inte riktigt vad det är med mig för tillfället. Det är nämligen av någon till synes outgrundlig anledning så att jag hela tiden, alltså jämt, och uteslutande tänker på möbler just nu av någon anledning. I och för sig är det väl inget större fel med den saken. Jag gillar ju möbler och har till och med ett flertal sådana hemma i min lägenhet. Men nu har jag kommit fram till att det inte riktigt räcker hela vägen. Jag bara måste ha mer, nu på en gång helst. Däremot har jag ingen större lust att gå sprätta i någon möbelbutik, det har jag inte heller tid med i det här läget. Nej, jag vill hellre handla allt jag behöver online, bara klicka här och där och sedan är det klart liksom. Så borde allt funka tycker jag. Livet skulle överlag vara så otroligt mycket enklare då. Dessutom är hag övertygad om att det är billigare att handla allt på nätet.